Rowallan Consort

show more detailshow less detail



Mhairi Lawson (soprano), Andy Hunter (singer/lowland pipes), Rob MacKillop (18th-century guitar), William Taylor (clarsach), Steve Player (cittern/baroque guitar), Alison McGillivray (cello). Traditional songs to the words of Robert Burns from the Scots Musical Museum (1787-1803). Ca' the yowes; Banks of the Devon; The slave's lament; Whistle o'er the lave o't; Scots wha hae; A man's a man for that; I'll gang nae mair tae yon toun; Ae fond kiss; My love is like a red, red rose; There'll never be peace until Jamie comes hame; Hey ca' thro; John Anderson, my Jo; Auld lang syne.